24 april informatie-avond energie besparen!

Energie besparen, nuttig en leuk voor portemonnee!

Stel je eens even voor: jouw huis wekt elk jaar evenveel energie op als het verbruikt. Je krijgt geen energierekening meer. En de energie die je nodig hebt om je huishouden draaiende te houden, wordt ook nog eens op een duurzame manier opgewekt. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Op 24 maart is er een informatiebijeenkomst in MFA De Symfonie over de mogelijkheden voor jouw huis.

Want het kan gewoon. Een Nul-op-de-meter woning klinkt als een ver-van-mijn-bed-show, maar dat is het niet. Sterker nog, deze woningen zijn er al. Dichterbij dan je denkt, bij jou in de buurt zelfs. In Tilburg-Noord zijn de eerste Nul-op-de-meter woningen al gerealiseerd. Met hulp van de gemeente die samenwerkt met wijkraden en lokale energiecoöperaties, want iedereen snapt dat een woning niet zomaar uit het niets energieneutraal wordt.

Geld besparen, comfortabeler wonen en meteen je steentje bijdragen aan een klimaatneutrale stad. Met ‘Aan de slag met je huis’ word je (financieel) geholpen om energiezuinig, veilig, gezond en langer thuis te wonen. Duurzaam renoveren kan groots aangepakt worden, maar ook in kleine stapjes. Hoe dan ook, het is interessant om de mogelijkheden onder de loep te nemen. En je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden: maak gewoon gebruik van de kennis en kunde die voor het oprapen ligt.

Op 24 april kun je met je eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. Kom om 19.30 uur naar Wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250) en laat je informeren over de mogelijkheden van energiebesparing en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. Maar ook als je meer wilt weten over het gebruik van Woonconnect wanneer je over een elektronische sleutel voor jouw woning beschikt. Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *