zonne-energie

Zon op andermans dak

Zon op andermans dak, wat een briljant idee! Zeker als jouw dak niet zo geschikt is voor eigen zonnepanelen. Bij Energiefabriek013 kun je terecht voor postcoderoosprojecten. Jij kunt een paar panelen kopen (die bijvoorbeeld op een grote schuur liggen) en krijgt de stroom gesaldeerd op je rekening via Energiefabriek013 en GreenChoice.

Eerste project: Energiefabriek De Walhoeve

In december 2016 heeft Energiefabriek een intentieovereenkomst gesloten met biologische boerderij De Walhoeve, op de grens Tilburg-Goirle. Op de nieuwe schuur komen zonnepanelen, waar mensen in de buurt van kunnen profiteren. Daarnaast is Energiefabriek013 bezig met enkele andere projecten.

Deelnemen?

Wil jij deelnemen aan “zon op andermans dak”? Meld je dan als potentieel deelnemer. Je legt je nog niet vast voor het project, maar komt wel op onze lijst. Wie zich het eerst aanmeldt, komt ook als eerste in aanmerking voor deelname aan die projecten.

Aanmelden

We houden je op de hoogte van de voortgang. Word lid van Energiefabriek013 en hopelijk profiteer jij dan binnenkort ook van de energie die op andermans daken wordt opgewekt!