samen-geeft-energie-headerimage

Energiebesparing eigen huis

Wil je er de komende winters warm en comfortabel bij zitten én op jouw energieverbruik besparen? Doe dan mee aan “Energiebesparing eigen huis”, een project speciaal voor huiseigenaren die begeleiding willen bij het besparen van energie. In dit project werkt Energiefabriek013 samen met gemeente Tilburg.

In het kort

Energiefabriek 013 geeft je deskundige begeleiding tijdens het volledige traject. Je profiteert van de voordelen door de gezamenlijke inkoop. Je kunt gebruik maken van subsidie voor woningisolatie en de duurzaamheidslening van de gemeente Tilburg.

Het traject…

Aanmelden
  • Meld je aan als je interesse hebt. De aanmelding is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Advies aanvragen
  • Je kunt kiezen voor een energieadviseur die bij jou thuis langs komt. Hij beoordeelt welke maatregelen genomen kunnen worden, wat de kosten globaal zijn en wat je gaat besparen. Dit keukentafelgesprek kost € 15,00 (de rest wordt betaald daar de gemeente Tilburg).
  • Je kunt er voor kiezen om een maatwerkadvies uit te laten voeren. Dan krijg je een gedetailleerd rapport, waarin ook het energielabel van je woning wordt bepaald. De juiste informatie over investeringen en besparingen en het helpen bij het maken van een goede keuze. Dit maatwerkadvies kost je € 200,00 voor een kleine woning en € 275,00 voor een grote woning (meer dan 180 m2).
  • Tot slot kun je voor € 75,00 ook een thermografische foto laten maken van jouw woning waarop je kunt zien waar energielekken in de woning zitten.
Offerte aanvragen
  • Je kiest zelf welke maatregelen je wilt nemen.
  • Daarna vraag je via Energiefabriek013 offertes aan bij jouw geselecteerde aannemer(s). Energiefabriek013 begeleidt je bij vragen of onduidelijkheden door het offertetraject.
  • Als je de opdracht aan de aannemer verleent, worden de maatregelen uitgevoerd. Energiefabriek013  voert bij klachten over de uitvoering controles uit naar de kwaliteit van het werk.

Voor de duidelijkheid: aan de adviezen en offertes zit geen enkele verplichting. Heb je na het keukentafelgesprek, het maatwerkadvies of de offertes verder geen belangstelling? Geen probleem, jouw deelname stopt gewoon!

Zegt het voort!!

Stuur dit bericht door naar je vrienden, buren of kennissen die geïnteresseerd zijn in energiebesparing, comfortverbetering en een lagere energierekening!