Huiskamertour

Wil je er de komende winters warm en comfortabel bij zitten én op jouw energieverbruik besparen? Doe dan mee aan “de Huiskamertour”, een project speciaal voor huiseigenaren die begeleiding willen bij het besparen van energie. In dit project werkt Energiefabriek013 samen met gemeente Tilburg.

In het kort

Energiefabriek 013 geeft je deskundige begeleiding tijdens het volledige traject. Je profiteert van de voordelen door de gezamenlijke inkoop. Je kunt gebruik maken van subsidie voor woningisolatie en de duurzaamheidslening van de gemeente Tilburg.

Advies aanvragen
  • Je kunt kiezen voor een energieadviseur die bij jou thuis langs komt. Hij beoordeelt welke maatregelen genomen kunnen worden, wat de kosten globaal zijn en wat je gaat besparen. Dit keukentafelgesprek kost € 15,00 (de rest wordt betaald daar de gemeente Tilburg).
  • Je kunt er voor kiezen om een maatwerkadvies uit te laten voeren. Dan krijg je een gedetailleerd rapport, waarin ook het energielabel van je woning wordt bepaald. De juiste informatie over investeringen en besparingen en het helpen bij het maken van een goede keuze. Dit maatwerkadvies kost je € 200,00 voor een kleine woning en € 275,00 voor een grote woning (meer dan 180 m2).
  • Tot slot kun je voor € 75,00 ook een thermografische foto laten maken van jouw woning waarop je kunt zien waar energielekken in de woning zitten.

Voor de duidelijkheid: aan de adviezen en offertes zit geen enkele verplichting. Heb je na het keukentafelgesprek of het maatwerkadvies verder geen belangstelling? Geen probleem.