Advies vermindering elektriciteitsverbruik

Alle energie die je niet verbruikt, hoeft niet opgewekt te worden. En niet betaald! Logisch toch? En het geeft minder vervuiling door centrales en er zijn minder zonnepanelen en windmolens nodig om die energie duurzaam op te wekken.

Er bestaat een hele grote kans dat je veel apparaten in huis hebt die ongemerkt veel energie slurpen. Ouderwetse gloeilampen, halogeenlampen, oude koelkasten en vriezers, omvormers en ga zo nog maar even door.

Als je de grootste stroomverbruikers opspoort en vergelijkt met andere huishoudens van dezelfde samenstelling in een vergelijkbare woning, kun je je energieverbruik simpel terugdringen. En als je dan ook nog extra tips en tricks krijgt, wordt besparen helemaal een makkie.

Energiefabriek013 komt bij je langs om je hierbij te helpen. Je kunt advies krijgen over het verminderen van je elektriciteitsverbruik, los van andere energie-adviezen (zoals isolatie en gasverbruik). Maar het advies kan natuurlijk ook onderdeel zijn van een integrale aanpak voor energiebesparing. En dat geldt voor woningen, maar ook voor een woningcomplex!

Aanmelden Advies vermindering elektriciteitsverbruik

Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar info@energiefabriek013.nl.