Diensten2020-12-24T10:38:34+01:00

Diensten

Energiebesparing

Energiefabriek013 werkt samen met de andere Tilburgse energiecoöperaties, de gemeente Tilburg en Hoom om bewoners te adviseren over energiezuinig wonen. Wil jij ook een onafhankelijk en deskundig advies krijgen dat afgestemd is op jouw specifieke woning, bekijk dit filmpje. En ga dan naar aandeslagmetjehuis.nl.

Groene energie

Maak Tilburg een stukje duurzamer en koop groene energie die zoveel mogelijk in Tilburg zelf opgewekt is. Powered by GreenChoice. Meld je nu aan of stap over!

Masterclasses/lezingen

Energiefabriek013 organiseert regelmatig lezingen en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen over de veranderingen in het klimaat en vraagstukken die van belang zijn voor de energietransitie. Gepland staat een masterclass over de toepassing van waterstof. Aankondigingen van een lezing of een masterclass zijn in ieder geval te vinden op deze website en in de nieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Postcoderoos uitgebreid: Energiefabriek Kempenbaan nu ook voor inwoners van Zorgvlied en De Reit

Huishoudens uit Zorgvlied en De Reit kunnen meedoen aan Energiefabriek Kempenbaan. Energiefabriek Kempenbaan is een zogeheten postcoderoosproject. Dit betekent dat deelname alleen mogelijk is voor huishoudens die in een bepaald gebied rondom de zonne-installatie wonen. Door de indeling slimmer te [...]

Energiefabriek013 met nieuw project langs de A58 op Omroep Tilburg

Energiefabriek013 in de uitzending van Het Andere Normaal op Omroep Tilburg. Binnenkort wordt aan de Kempenbaan een nieuw project gerealiseerd. Op de geluidswal langs de A58 komen namelijk zonnepanelen te liggen. Hoe dat precies werkt, legt John Kwaks van Energiefabriek013 [...]

Ga naar de bovenkant